Loading
Nov 7, 2015

Anyukám szerint ez a legjobb könyv!

written by admin
in category Grafika
A Libri gondozásában egyszerre jelent meg Sanyi a bagoly első két könyve, két olyan témában, amely minden ember gondolatait betölti: az egyik ilyen téma a szerelem, a másik, hogy hogyan éljük túl a hétköznapokat.

szerelem

Szerelem, szex, gyengédség.

Három szó, ami meghatározza életünk jelentős részét. Szerelemről álmodozunk, várjuk a poszterekkel teleragasztott szobánkban. Aggódva figyeljük koncert közben, hogy visszatalál-e hozzánk a sörökkel. Izgatottan lessük a monitort, és várunk egy jelre. Aztán fáradtan pislogunk a tévé előtt, és várjuk, hogy hazaérjen az irodából.

Várjuk egész életünkben. Ha nem várunk és keressük a szerelmet, általában csak a szexet találjuk meg. Lelki egyensúlyunk egyik fontos pillére általában elérhető számunkra. Biztató. Szerencsés esetben a szerelem hozza magával a szexet, és a gyengédség megkérdezi:

– Tudod, mi a legjobb?
– Mi?
– Mi.

buddhizmus

Állj meg egy pillanatra! Irányítsd elméd figyelmét a belső hangomra. Persze ne akarj válaszokat megtudni, csak arra figyelj, ahogy a csendem beszél hozzád. Lélegezz! Alkoss tudatoddal egy kelyhet, és fogd fel benne a bölcseletet: amikor körülötted már mindenki seggarc, akkor légy hálás azért, hogy te nem vagy az.

Ugye máris jobban érzed magadat?

A kezedben tartott könyv a lelked biztonsági öve lesz. Olyan lesz, mint egy szemnyugtató, amit a táskádban kell hordanod, mert védelmet nyújt. Olyan lesz, mint egy szál cigi a volt dohányos íróasztalfiókjában.

Mindig szükséged lesz rá.

Keresd a Libri könyvesboltokban, vagy nálunk a webshopban: https://www.sanyi-a-bagoly.hu/termekkategoria/shop/konyv/