Loading
May 27, 2016

Az NLCafé-nak készített infografikánk ezüstöt nyert a Kreatív Content Marketing Awardon

written by admin
in category Grafika
Az NLCafé és Idelyn tartalmi együttműködése, a „Légy újra önmagad!„ kampány ezüst díjat nyert a Kreatív Marketing Award 2016 díjátadón, amihez a grafikai munkát mi készítettük. A kampány sikeréhez jelentősen hozzájárult az a kreatív hozzáállás és lelkesedés, amit a szerkesztőség tanúsított a projekt során – és ezt nem mi, hanem a megrendelő (Walmark) képviselői mondták a díjátadón.

 

A CMA győzteseiről készült cikket ide kattintva olvashatod el a Kreatív Online oldalán.

 

A kampányról:

2016 első heteiben szinte nem lehetett úgy bekapcsolni a tévét, hogy ne valamelyik Idelyn reklámmal találkozzon a kedves néző. De a sajtó és az internetes hírek kedvelői sem kellett, hogy nélkülözzenek, nekik is számos lehetőségük adódott, hogy valamilyen formában összefussanak az Idelyn névvel.

Ennek a nagyobb szabású kampánynak volt a része egy tartalmi együttműködés az NLCaféval, aminek legfőbb stratégiai célja a nők edukálása volt. Az Idelyn saját termékoldalán barangolva megtudhatjuk, hogy lehet egy nő kiegyensúlyozott, felszabadult és igazán önmaga. A márka missziója, hogy beszélgetéseket kezdeményezzen a nők körében olyan témákról, amelyek eddig tabunak számítottak. Célul tűzte ki, hogy a nők nyíltan beszélhessenek a nőiességükről, a vagináról, legyenek tisztában saját testükkel és fogadják el azt. Higgyenek abban a már-már közhellyé váló gondolatban, hogy „minél jobban szereted magadat, annál könnyebben szeretnek meg mások is”.

A 2015-ös főszerkesztőváltás óta, az NLCafé a nőiesség és fiatalosság megtartása mellett, fontos célként tűzte ki, hogy megosztó tartalmakban is véleményvezér legyen, provokáljon és merjen szembe menni az árral.

Az Idelyn kampány célkitűzései és a szerkesztőség stratégiája olyannyira egybecsengenek, hogy nem volt kérdés a kampány sikeressége.

A szerkesztőség lelkesedését és a témához való elhivatottságát mutatja, hogy az ügyfél által szponzorált tartalmat megtetézte saját tartalommal is, így összesen 4 cikk és 3 hozzátartozó infografika jelent meg a témában.

Olvass bővebben a kampányról és nézd meg a hozzá készített grafikáinkat, ami csapatunk egyik büszkesége azóta is: http://www.cmsales.hu/adj-nevet- a-idelyn- kampany-legy- ujra-onmagad- 18